Date Event
Jul 4, 2019 9:45 AM SALUTE OUR SOLDIERS - 75 MIN RIDE (DALLAS) details
Mon6.24 Tue6.25 Wed6.26 Thu6.27 Fri6.28 Sat6.29 Sun6.30
MICKEY MOUSE CLUB Kayla 5:45 AM 45 min
CORE45 Izzy 6:00 AM 45 min
CYCLING45 Sydney 6:45 AM 45 min
CORE45 Izzy 7:00 AM 45 min
CYCLE + ABS Kelsey 9:30 AM 60 min
CYCLING45 Zeke 4:30 PM 45 min
AVICII TRIBUTE RIDE Sydney 5:30 PM 45 min
CORE45 Kelsey 5:30 PM 45 min
CORE: ARMS & ABS Kelsey 6:30 PM 30
AVICII TRIBUTE RIDE Sydney 6:30 PM 45 min
CYCLING45 Ashleigh 7:30 PM 45 min
 
CYCLING45 JD 5:45 AM 45 min
CORE45 Olivia 6:00 AM 45 min
CYCLING45 Kelsey 6:45 AM 45 min
CORE: ARMS & ABS Kelsey 8:30 AM 30
CORE45 Liz 4:30 PM 45 min
CYCLING45 Olivia 4:30 PM 45 min
CYCLING45 Kayla 5:30 PM 45 min
CORE45 Liz 5:30 PM 45 min
CYCLING45 Kelsey 6:30 PM 45 min
 
CYCLING45 Sydney 5:45 AM 45 min
CORE45 Liz 6:00 AM 45 min
CYCLING45 Sydney 6:45 AM 45 min
CORE45 Liz 7:00 AM 45 min
CYCLING45 Sydney 9:30 AM 45 min
CYCLING45 Zeke 4:30 PM 45 min
CORE45 Sydney 5:30 PM 45 min
CYCLING45 Lindsey 5:30 PM 45 min
CYCLING45 Lindsey 6:30 PM 45 min
CORE: ARMS & ABS Sydney 6:30 PM 30
CYCLE + ABS Olivia 7:30 PM 60 min
 
CYCLING45 Zeke 5:45 AM 45 min
CORE45 Olivia 6:00 AM 45 min
CYCLING45 Andrew 6:45 AM 45 min
CORE: ARMS & ABS Sydney 8:30 AM 30
CORE45 Olivia 4:30 PM 45 min
CYCLING45 Zeke 4:30 PM 45 min
CYCLING45 Ashleigh 5:30 PM 45 min
CORE45 Olivia 5:30 PM 45 min
CYCLING45 Andrew 6:30 PM 45 min
 
CYCLING45 Lindsey 5:45 AM 45 min
CORE45 Sydney 6:00 AM 45 min
CYCLING45 Kelsey 6:45 AM 45 min
CYCLING45 Kelsey 8:30 AM 45 min
CYCLE + ABS Sydney 9:30 AM 60 min
CORE + STRETCH Liz 10:30 AM 45 min
HAPPY HOUR RIDE TBD 5:15 PM 60 min
CORE45 Izzy 5:30 PM 45 min
 
CYCLING45 Olivia 8:00 AM 45 min
CYCLING45 Sydney 9:00 AM 45 min
CORE45 Kelsey 9:00 AM 45 min
CORE45 Liz 10:00 AM 45 min
CYCLING45 Kelsey 10:00 AM 45 min
CYCLING45 Andrew 11:00 AM 45 min
STRETCH30 Liz 11:00 AM 30 min
 
CYCLING45 Andrew 9:00 AM 45 min
CYCLE + ABS Olivia 10:00 AM 60 min
CORE45 Izzy 11:00 AM 45 min
CYCLING45 Ashleigh 3:00 PM 45 min
CYCLING45 Lindsey 4:00 PM 45 min