Mon1.20 Tue1.21 Wed1.22 Thu1.23 Fri1.24 Sat1.25 Sun1.26
CYCLING45 Sydney 5:45 AM 45 min
THE WEEKND vs. SIA Sydney 6:45 AM 45 min
CYCLE + ABS Kelsey 9:30 AM 60 min
MIGOS vs. TRAVIS SCOTT Zeke 4:30 PM 45 min
CYCLING45 Heather 5:30 PM 45 min
THE WEEKND vs. SIA Sydney 6:30 PM 45 min
 
CYCLING45 JD 5:45 AM 45 min
CYCLING45 Heather 6:45 AM 45 min
CYCLING45 Kay V. 9:30 AM 45 min
CYCLING45 Heather 4:30 PM 45 min
CYCLING45 Kayla 5:30 PM 45 min
A R I Z O N A vs. IMAGINE DRAGONS Kelsey 6:30 PM 45 min
 
CYCLING45 Sydney 5:45 AM 45 min
CYCLING45 Sydney 6:45 AM 45 min
CYCLING45 Sydney 9:30 AM 45 min
CYCLING45 Zeke 4:30 PM 45 min
CYCLING45 Heather 5:30 PM 45 min
BILLIE EILISH vs. SIA Kevin P. 6:30 PM 45 min
CYCLE + ABS Zeke 7:30 PM 60 min
 
CYCLING45 Zeke 5:45 AM 45 min
CYCLING45 Andrew 6:45 AM 45 min
CYCLING45 Kay V. 9:30 AM 45 min
CYCLING45 Zeke 4:30 PM 45 min
PUNK POP RIDE Sydney 5:30 PM 45 min
CYCLING45 Andrew 6:30 PM 45 min
 
CYCLING45 JD 5:45 AM 45 min
CYCLING45 JD 6:45 AM 45 min
CYCLING45 Kelsey 8:30 AM 45 min
CYCLE + ABS Sydney 9:30 AM 60 min
HAPPY HOUR RIDE Zeke 5:15 PM 60 min
 
CYCLING45 Olivia 8:00 AM 45 min
CYCLING45 Sydney 9:00 AM 45 min
CYCLING45 Kelsey 10:00 AM 45 min
CYCLE + ABS Avery 11:00 AM 60 min
 
GRAMMY NOMINEES Zeke 9:00 AM 45 min
CYCLE + ABS Olivia 10:00 AM 60 min
HIP HOP SUNDAY Andrew 3:00 PM 45 min
CYCLING45 Kevin P. 4:00 PM 45 min