Date Event
Oct 13, 2018 9:00 AM TIEM Taps Back - CHARITY RIDE DALLAS details
Mon9.17 Tue9.18 Wed9.19 Thu9.20 Fri9.21 Sat9.22 Sun9.23
CYCLING45 Kayla 5:45 AM 45 min
CORE45 Kelsey 6:00 AM 45 min
CYCLING45 Sydney 6:45 AM 45 min
CORE45 - NEW TIME! Kayla 7:00 AM 45 min
CYCLE + ABS Kelsey 9:30 AM 60 min
CORE45 - NEW TIME! Liz 10:30 AM 45 min
CORE45 - NEW TIME! Olivia 4:30 PM 45 min
CYCLING45 Zeke 4:30 PM 45 min
NICKI MINAJ vs. CARDI B Kim 5:30 PM 45 min
CORE45 Kelsey 5:30 PM 45 min
CYCLING45 Sydney 6:30 PM 45 min
CORE45 Kelsey 6:30 PM 45 min
CYCLING45 Grace 7:30 PM 45 min
 
CYCLING45 JD 5:45 AM 45 min
CORE45 Olivia 6:00 AM 45 min
CYCLING45 JD 8:30 AM 45 min
CORE45 Olivia 9:30 AM 45 min
CYCLING45 Grace 4:30 PM 45 min
CORE45 Liz 5:30 PM 45 min
SNOOP DOGG vs. 50 CENT Kayla 5:30 PM 45 min
CORE45 Liz 6:30 PM 45 min
SNOOP DOGG vs. 50 CENT Kayla 6:30 PM 45 min
 
CYCLING45 Sydney 5:45 AM 45 min
CORE45 Liz 6:00 AM 45 min
CYCLING45 Sydney 6:45 AM 45 min
CORE45 - NEW TIME! Liz 7:00 AM 45 min
CYCLING45 Sydney 9:30 AM 45 min
CORE45 - NEW TIME! Liz 10:30 AM 45 min
CORE45 - NEW TIME! Sydney 4:30 PM 45 min
CYCLING45 Olivia 4:30 PM 45 min
CYCLING45 Grace 5:30 PM 45 min
CORE45 Sydney 5:30 PM 45 min
CYCLING45 Grace 6:30 PM 45 min
CORE45 Olivia 6:30 PM 45 min
CYCLE + ABS Claire 7:30 PM 60 min
 
CYCLING45 Zeke 5:45 AM 45 min
CORE45 Sydney 6:00 AM 45 min
CYCLING45 Grace 8:30 AM 45 min
CORE45 Sydney 9:30 AM 45 min
CYCLING45 Zeke 4:30 PM 45 min
CYCLING45 Grace 5:30 PM 45 min
CORE45 Liz 5:30 PM 45 min
CORE45 Liz 6:30 PM 45 min
CYCLING45 Olivia 6:30 PM 45 min
 
CYCLING45 Claire 5:45 AM 45 min
CORE45 Sydney 6:00 AM 45 min
CYCLING45 Claire 6:45 AM 45 min
CORE45 - NEW TIME! Sydney 7:00 AM 45 min
CYCLING45 Grace 8:30 AM 45 min
CYCLE + ABS Sydney 9:30 AM 60 min
CORE45 - NEW TIME! Liz 10:30 AM 45 min
HAPPY HOUR RIDE Kim 5:15 PM 60 min
 
CYCLING45 Olivia 8:00 AM 45 min
CORE45 Liz 9:00 AM 45 min
CYCLING45 Sydney 9:00 AM 45 min
GUEST INSTRUCTOR Amelia 10:00 AM 45 min
CORE45 Liz 10:00 AM 45 min
CYCLING45 Kim 11:00 AM 45 min
STRETCH30 Liz 11:00 AM 30 min
 
CYCLING45 Zeke 9:00 AM 45 min
CYCLE + ABS Olivia 10:00 AM 60 min
CYCLING45 Claire 3:00 PM 45 min
CYCLING45 Kim 4:00 PM 45 min